Palvelut


Tarjoamani Palvelut Tmi Pendragonin kautta:
Äänihoito. Äänihoito on spesifisti tehty hoito, mikä kohdistetaan asiakkaan kanssa sovittuun teemaan, asiaan. Esimerkiksi kipua selässä, tunteiden tasapainotusta, puhdistusta, avuksi säryn ja sairauden kanssa. Kesto on noin 20-30 min/kerta. Työvälineenä pääasiassa oma ääni, mutta lisätyökaluina mm. kristallikulho, rumpu, äänihaarukka yms.
Hinta 50€ (sis.alv.).


Äänirentoutus on syvärentoutus, mikä toimii myös kuten yllä, eli työvälineinä on oma ääni ja aputyökalut kuten kristallikulhot. Tilasta riippuen useampi henkilö voi osallistua. Kesto on noin 30 min.
Hinta sovitaan henkilömäärän sekä muiden oheiskustannusten mukaan, kuten tilavuokra, kulkeminen, käytetty aika.

Ääniesittelytilaisuus. Esittelen ja kerron ihmisäänen sekä hoitavien työkalujen ominaisuuksia, vaikutuksia sovitun ajan mukaisesti, mutta vähintään 15 min.
Äänidemo kulhon tai rummun kera 10-15 min. Ryhmän ohjausta n. 1h, minkä aikana käydään hengitystekniikka, intention merkitystä sekä kehoresonanssin alkeita.
Hinta sopimuksen mukaan (hintaan vaikuttaa oheiskustannukset).

Parantavan Äänen peruskurssi. Yleensä la-su, mutta sovitusti käy myös viikolla. Opetusta 14 h, sisältäen tauot (ruoka ja vessatauot).
Hinta 220€, (sis.alv.).

Äänirentoutusohjaajakoulutus. Kesto 6 kk, lähijaksot viikonloppuisin kerran kuussa tai sovitusti myös viikolla. Tehtävät ja harjoitukset etänä tapaamisten välissä. Etäyhteys kerran kuussa lähitapaamisten lisäksi. Opetusta 14 h/lähitapaamiskerta. Hinta 220€ (sis. alv.). Diplomi.


Äänihoitajakoulutus. Kesto 13 kk, lähiopetusjaksot kerran kuussa yleensä viikonloppuisin tai sovitusti. Lähitapaamisia on 12 kertaa ja valmistuminen
tapahtuu ääni-intensiivin (5 pvää) päätyttyä.
Hinta 220€ viikonloppu, intensiivi 440€. Molemmat sisältävät alv:n. Diplomi.

Äänimestarikoulutus. Vaatii äänihoitajakoulutuksen tai kattavan oman kokemuksen äänen ja energiatyöskentelyn saralla. Kesto 18 kk, päättyen
intensiiviin. Hinta sama kuin äänihoitajakoulutuksessa.

Yksittäiset retriitit pyhillä paikoilla kuten Lapissa, Kolilla, Glastonburyssä jne. Kesto 5-14 päivää. Retriiteillä työskennellään teemojen mukaisesti kuten: nais-miespolariteettien eheytys, kristallityöskentely, kundaliiniäänityöskentely, yhteistyö luonnonhenkien kanssa, rumputyöskentely, oman elämänlähteen (korkeampi minä, sieluyhteys-tietoisuus) sekä maan (Gaian)
tietoisuuden kanssa työskentely.
Hinta riippuu kustannuksista.